2017. május 7., vasárnap

Anyák napja alkalmából...

Ha anyák napja, akkor legyen egy pár szó az Anyukákról. :)
Nos, mint minden évben, valami kis ajándékkal kedveskedek Anyukámnak (és Mamáimnak). Kiskoromban verssel, rajzzal, dallal, vagy csak egy nagy cuppanós puszival dicsőítettem Őket. Nem igazán szeretek virágot venni, inkább készítek valami kis csekélységet, hogy érezzék, gondolok rájuk és szeretem Őket.

Idén az utolsó pillanatban jutott eszembe egy apró ajándékötlet. Találtam itthon két kicsi üvegfiolát, feltöltöttem vízzel, és piciny virágokat tettem beléjük.

 Mamámnak orgonával töltött kis üveget adtam.

 Anyukámnak egy nagyobb üvegcsébe, mezei növényfélével díszítettem az ajándékát.

Ahogy az látszik, igazán jelképes meglepetésekkel bombáztam Őket, de az Ő szavaikkal élve:
"- Nagyon ötletes lett, és jól is mutat." Tehát nem vágytak arra, hogy rengeteg pénzből vegyek egy gyönyörű, virágos által készített csokrot. Örültek annak, hogy gondoltam rájuk, és ezzel az apró ajándékkal megköszöntem Nekik, hogy vannak nekem. 😊

Mivel csak két üveget tudtam rögtönözni, másik Mamámnak sajnos nem jutott az "ajándék-Tina-módra" meglepetésből, így az övét Anyukám készítette el. Pontosan úgy, ahogyan anyai Nagymamámnak is készített virágdíszt, úgy járt el az Ő számára is.

A húsvéti bejegyzésemből már kiderült, hogy Anyu fantasztikus kreativitással és szépérzékkel lett megáldva. (A poszt elérhető ITT)
Így nem is volt kérdés, hogy valami DIY cuccot fog gyártani. Igen ám, csakhogy a végeredmény olyan profi lett, mintha virágkötő készítette volna.
Pár kelléket vett csak, mivel itthon talált olyan díszítő elemeket, amiket újra fel tudott használni.
A következő képeken Anyukám keze munkája látható. 😊

Bal oldalon apai Nagymamám-, jobb oldalon anyai Nagymamám ajándéka látható.
Stílusában ugyanaz, hiszen a rózsa a domináló virágfajta a díszítést illetően. Persze a többi kiegészítő eleme a "csokroknak" más és más, ezért olyan színes és különleges ajándékok.

Ámulatba ejt Anyukám kreatív énje, csak azt sajnálom, hogy nem örököltem tőle ezt a türelmesen alkotó gént. 😄

Minden anyukának boldog anyák napját kívánok! 🌹

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése